Wat mensen vinden van Schoonheidssalon Essentia.

Ervaringen

Wat mensen vinden van Schoonheidssalon Essentia.

"Even een verwenmomentje voor mezelf"

Ik kom al ruim 10 jaar bij Hélène. Dat geeft wel aan hoe tevreden ik ben over haar behandelingen. De gezichtsbehandelingen zijn professioneel en kundig en in de salon is een aangename en warme sfeer. Wat Hélène onderscheidt van andere salons, is dat zij ook kijkt naar waar mijn lijf ECHT behoefte aan heeft. Dat vertaalt regelmatig in een voet-hand- of hoofdmassage tijdens de behandeling.

Ik kijk er altijd naar uit om naar Hélène te gaan. Even een verwenmomentje voor mezelf, waarin ik de hectiek van het dagelijkse leven achter me kan laten. Een moment van onthaasting en ontspanning.

Heerlijke behandelingen bij een heel mooi mens!

~ Jeanet

"Ik ben nooit meer weggegaan."

Mijn eerste bezoek aan Essentia was een cadeautje van mijn zus. Ik ben nooit meer weggegaan.

Het mooie is dat we vooraf nooit afspreken wat Helene precies gaat doen. Wat vaststaat is dat ze mijn wenkbrauwen verft en natuurlijk een uitgebreide gezichtsbehandeling verzorgt.

Maar dat is niet wat salon Essentia zo speciaal maakt. Dat is dat Helene het verschil maakt. Zij ziet of voelt en gaat aan de slag met wat op dat moment past. Zonder dat we vooraf bespreken wat dat wordt. Dat zou ook het bijzondere er voor mij afhalen. Het zou dan iets zakelijker voelen denk ik. Ik ben niet perse heel spiritueel en wat dat betreft “voelend”. Maar een bezoek aan Helene is altijd heel speciaal. Helene weet ook mijn innerlijke schoonheid te vertroetelen zeg maar. Gun het jezelf of een ander om dit ook te ervaren. Laat je verrassen.

~ Jolande

"Hélène ... behandelt met échte aandacht."

Ik ben ontzettend blij dat ik Essentia via Google ontdekt heb. De combinatie van heerlijke producten en de wijze van behandelen, maken dat ik mij elke keer weer verheug op een afspraak.

Hélène straalt rust en warmte uit en behandelt met échte aandacht. Als ik op de stoel lig kom ik helemaal tot rust en nadien voel ik mij weer helemaal fris en fruitig. Ik kan echt iedereen een behandeling bij Essentia aanraden!

~ Marieke

"Hélène koestert haar klanten!"

Er is maar één ding dat helpt bij stress en spanningen en dat is een ontspannende behandeling en massage bij Hélène. Elke behandeling wordt met zoveel liefde en aandacht uitgevoerd. Dat is haar kracht! Hélène koestert haar klanten! En ik kijk alweer uit naar de volgende behandeling.

~ Marieke

"Deze naam past zo bij jouw bedrijf"

Elke keer als ik bij jou kom, voelt het alsof ik van binnen en van buiten wordt aangeraakt, zo bijzonder. Hélène je hebt gouden handen en na afloop voelt het altijd alsof ik een stuk dichter ben gekomen bij mijn ware essentie. Deze naam past zo bij jouw bedrijf!

~ Nanda

"Hélène doet alles uit haar gevoel en hart"

Als ik voor een behandeling ga heb ik vaak zeurende pijn in mijn schouders. Hélène weet mij altijd te ontspannen en mijn pijn af te nemen. Ik voel mij altijd herboren als ik terug kom van de behandeling.

De omgeving geeft al een ontspannen sfeer en dat geeft een goed gevoel voor de behandeling.

Hélène doet alles uit haar gevoel en hart en dat is terug te voelen in de behandeling.

~ Romy

"Tot rust gekomen en gelouterd"

~ Saskia

We wijzen u er op dat:

  • Alle behandelingen gaan op afspraak.
  • De gemaakte afspraak kan minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos worden verzet.
  • Niet of te laat geannuleerde afspraken worden volledig doorberekend.
  • Betalingen kunnen contant gedaan worden of per omgaande overgemaakt worden.
  • Er is geen mogelijkheid om te pinnen.
Connect over whatsapp